Veronicas Hundbyrå

Vår vardag

Mental beskrivare

2018-06-11

Vilken resa!

I mars påbörjades mental bekrivare utbildning för MH. Vi gick en hel helg med mentaliter, lyssnade på Jan Gyllensten mm. Hur bra som helst.

Sen har vi under några månader gått som bakbeskrivare för att få träna på att beskriva MH med en massa hundar. Minst 35 stycken skulle vi gå igenom, jag fick ihop 39 st. Hur kul som helst!

Nu i helgen var det examination i Timrå med Lorentz och Meta som lärare. Ann O som examinator. Vilken press, spänning, svett och men hur kul som helst. Vi gick igenom hundar i hela 4 dagar, långa dagar, många hundar.

Svar blev till slut att vi alla klarat oss. Vi ska nu få protokoll mera ingående studerade för att se om man har gjort fel på kanske samma ställen och då är det bra om man får veta det och sen gå ut och bakbeskriva ännu mera hundar så man blir extra säker innan man släpps ut i det fria.

Nu är det spänd förväntan någon vecka. Sen tar det väl några månader med träning och innan SBK har gjort klart allt innan man får pappret i handen.

MEN jag är SÅ nöjd med mig själv att jag fixat detta. Ett tag när man stod i Timrå så tänkte jag, - vad gör jag här, åk hem...........

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)